ASOCIATIA DE INITIATIVA SI SPRIJIN PENTRU SUD-ESTUL ROMANIEI, CALARASI

Scopul principal al asociatiei este de a dezvolta proiecte/programe care sa contribuie la dezvoltarea economica, sociala, educationala, culturala, ecologica si a turismului. ONG-ul considera implicarea activa in gasirea de solutii pentru problemele societatii si in dezvoltarea activitatilor caracterizate de prioritatile ideologice sau administrative ale Uniunii Europene. Acesta isi propune sa dezvolte relatii stranse cu organismele guvernamentale / autoritatile locale si factorii de decizie din zona pentru a sprijini un climat echilibrat, favorabil dezvoltarii economice si sociale.

Cu ce ne ocupam

Asociatia noastra este implicata in mai multe domenii cum ar fi cultura, educatia, sportul, mediuul, promovarea, etc. In acest sens, am accesat fonduri europene pentru a realiza obiectivele stabilite.

Activitatile Culturale ale AISSER

Activitati Culturale

Activitatile Ecologice ale AISSER

Activitati Ecologice

Activitati Sportive ale AISSER

Activitati Sportive

Activitatile Educationale ale AISSER

Activitati Educationale

Activitati de Finantare ale AISSER

Activitati de Finantare

Activitati de Promovare ale AISSER

Activitati de Promovare

Sesiuni de training in Management de Proiect

Asociaitia de Initiativa si Sprijin pentru Sud-Estul Romaniei - AISSER Calarasi a organizat lansarea cursurilor de Management de Proiect in cadrul ”Young Project Manager in CBC area” („Tanar Manager de Proiect in aria transfrontaliera”) cod ROBG 146, finantat in cadrul programului INTERREG V-A Romania - Bulgaria, Axa Prioritara 4 „O regiune calificata si incluziva”. Acest eveniment a avut loc in perioada 24-28 Aprilie 2018 la restaurant Queen din Calarasi. Participanti au fost 25 de tineri din municipiul Calarasi, elevi din Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”, Colegiul National ”Barbu Stirbei”, Colegiul Economic si Colegiul Stefan Banulescu. Lectorii care ii indruma pe elevi in domeniul managementului de proiect sunt Alina Maria Uricec si Adina Grigoroiu, 2 traineri cu experienta in domeniu care utilizeaza standardele PMI (Project Management Institute). Prin utilizarea unui standard PMI se intelege predarea cursurilor dupa o metodologie care permite familiarizarea participantului cu toate etapele si conceptele Managementului de Proiect. Elevii au plecat cu un bagaj de cunostinte care ii va ajuta pe viitor sa-si cladeasca o cariera in acest domeniu.
Feedback-ul elevilor dupa terminarea acestui curs a fost:
”Super, chiar mi-a depasit asteptarile.”
”M-am simtit extraordinar, a fost o experienta minunata, sunteti minunati!”
”In afara de prima zi, cand nu cunosteam pe nimeni, m-am simtit ca acasa aici si as reface acest curs de zeci de mii de ori.”
”Pe langa faptul ca am avut parte de o experiență nouă, am legat prietenii noi si ne-am distrat invatand ceea ce este foarte important.”
”Imi pare foarte rau ca acest curs nu a durat mai mult, m-am simtit foarte bine si nu o sa regret niciodata implicarea in acest proiect.”
”Mi-a placut ideea cursului, ideea participarii in echipa, comunicarea, oamenii.”
”M-am simtit foarte bine, deoarece mi-au placut toate activitatile, colegii, si in special m-au impresionat lectorii prin calmul si dedicarea de care au dat dovada.”
”La acest curs m-am simtit foarte bine si deschis, a fost un curs minunat iar lectorii au avut un impact mare asupra mea.”
”Cursul a fost o experienta minunata, oamenii faini si activitatile distractive, educative si interesante. Va multumesc mult pentru cele mai frumoase 5 zile.”
”A fost foarte tare totul, trainerii au fost minunati si activitatile interesante. Plec de aici cu multe cunostinte si prieteni noi. A fost o experienta de povestit nepotilor.”

Curs Management de proiect din Calarasi

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Activitatile Ecologice ale AISSER

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Activitati Sportive ale AISSER

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Activitatile Educationale ale AISSER

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Activitati de Finantare ale AISSER

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Activitati de Promovare ale AISSER

Curs Young PM - sesiunea Calarasi

Proiecte

AISSER text si logo

AISSER semneaza primul contract de finantare in cadrul programului Interreg V-A Romania Bulgaria

AISSER Calarasi a semnat in data de 18.08.2017 contractul de finantare Nr. 96604/18.08.2017 pentru Proiectul “Young Project Manager in the CBC area”, cod proiect ROBG 146, implementat in cadrul Programului INTERREG V-A Romania Bulgaria. Proiectul se va implementa pe durata a 2 ani impreuna cu Asociatia Eurointegra din Sofia, Bulgaria si Asociatia Danube Alternative din Belene, Bulgaria. Valoarea totala a bugetului este de 656.665 Euro si activitatile principale sunt: 1. Managementul de Proiect, 2. Activitati de informare si promovare, 3. Organizarea unor sesiuni de instruire pentru elevi in fiecare din Judetele si Districtele din zona transfrontaliera, 4. Realizarea unui portal web (e-summerjobs.ro), 5. Organizarea unor actiuni pilot cu participanti din ambele tari. Detalii despre achizitiile din cadrul proiectului gasiti aici.

Despre Noi

AISSER text si logo

Misiunea AISSER este de a reduce disparitatile de dezvoltare economica si sociala dintre Romania si celelalte state membre ale Uniunii Europene, prin initierea de actiuni pentru: dezvoltarea infrastructurii de baza la standarde europene, cresterea competitivitatii pe termen lung a economiei romanesti, de a dezvolta o utilizare mai eficientă a capitalului uman din România, unei capacități administrative eficiente consolidarea si promovarea dezvoltarii teritoriale echilibrate.

Perspectiva AISSER reflecta o societate echilibrata si dinamica concentrata pe dezvoltarea durabila si promovarea egalitatii de sanse. Activitatea este ghidata de valori puternice, cum ar fi responsabilitatea, actiune si implicare, respect si demnitate, sprijin pentru societate, cooperare si parteneriat.

AISSER's Calarasi are urmatoarele obiective:

  • Promovarea voluntariatului, stimularea asociativitatii tinerilor;
  • Promovarea, sustinerea si recompensarea tinerelor talente;
  • Promovarea cunoasterii culturii si traditiilor nationale;
  • Informare si educare cu privire la valorile nationale si internationale, protectia mediului si incurajarea sportului si turismului pentru tineri;
  • Dezvoltarea si diversificarea ofertei de servicii si programe pentru tineret, formarea tinerilor in spiritul valorilor si principiilor Uniunii Europene .

Contact

Ne puteti gasi la:

  • Adresa: Bd-ul Republicii, Nr 50B, Calarasi, Romania
  • Email: office@aisser.ro
  • Telefon: +40 371 015145
  • Fax: +40 242 316141